Rólunk

A cég

Több mint 15 éve állunk a PE, PP fólia feldolgozó Cégek rendelkezésére termelőberendezéseinek karbantartásában. Főleg elektromos meghibásodások, vezérlések, szabályzások javítását vállaljuk, de kisebb lakatos feladatok, és forgácsolási munkákat is elvégzünk.
 
A  saját gyártmányú IMB 8 típusú tasak, táska,zsák konfekcionáló berendezésünkből már több mint 150 üzemel az országban, és külföldön a termelő egységek nagy megelégedettségére, segítve feladataik gyors és magos minőségi színvonalú teljesítésében.
 
A Cégünk berendezéseit nem csak más vállalatok használják, hanem  Nagyváradon a Framopack s.r.l. termelő üzemében saját magunk teszteljük azokat, és végzünk velük termelő tevékenységet. Itt azok megtekinthetőek, és kipróbálhatóak.
 
Az álltalunk használt technológíák más termelői ágazatban is sikeresen felhasználhatóak gépek felújításában, azok korszerűsítésében.
 
Ilyen például a fagöngyöleg gyártás,láda készítés, az EXTRA Kft-nél, és az ezt kiegészítő fabrikett készítés pl. a Cseke és Cseke kft-nél.
 
Az élelmiszeripar területén egy másik gyártó céggel karöltve, ez a Cenaform kft., szintén komoly teljesítmények elérésében volt lehetőségünk részt venni, ahol világszínvonalú termékek gyártásához szükséges berendezések készítése a feladat.
 
Új termelő egységünkben behegeszthető símítózárat, cipzárat , illetve tasakokat gyártunk.
Talajtakaró- fütőpaplanok gyártására alkalmas berendezéssel is rendelkezünk.
 
http://hulladekho.hu/home-v7-one-page-portfolio/
 
Ezzel a technológiával az alacsony hőmérsékletű fűtővizek hulladékhőjét is hasznosíthatjuk kertészetekben, növényházakban.  Várjuk megrendeléseiket.
 
Jelenleg 10  fővel dolgozunk . a gépjavítások egyrészt a megrendelők telephelyén, másrészt a Soltvadkerti telephelyünkön történik.
Üzletünk raktára is itt található.
 
Munkatársaink: 
 
Ivanics László - Ügyvezető (Villamosmérnök)
Kollár György - Gépgyártási üzemvezető (Mérnök informatikus)
Martin Imréné - Irodavezető
Szekeres Szilveszter - Villamos projekt vezető (Elektronikaiműszerész)
Domonyi Gábor - Villamosmérnök (Frekvenciaváltó specialista)
Turán László - Programozó
Úr Zsolt - Lakatos mühelyvezető
Úr Norbert - Lakatos
Csernák Dominik - Lakatos
 Török Simon Martin - Villamos gépek és készülékek műszerésze

Kapcsolódó fájlok


Kapcsolódó linkek