Gépfelújítás

Vállaljuk a műanyagfólia gyártáshoz kapcsolódó termelő berendezések felújítását.

konfekcionálógépek,extrudercsigák, felhúzó-,lehúzóegységek, áttekercselők stb

ARVOR konfekcionálógép felújítás

1200mm széles gép átalakítása klamm-8 rendszerűvé

Működésképtelen ARVOR gyártmányú1200 mm széles konfekcionálógépet alakítottunk át  úgy, hogy alkalmas legyen  , nagyméretű zsák gyártásához   tüskéstömbösítéses összegyüjtéssel


Formac 550 konfekcionálógép felújítás

Műszakilag teljesen lelekott Formac konfekcionálógép felújítása

Eredetileg variátoros sebességszabályozású, forgó főtengelyes, kuplung -fék adagolású, egyenáramú motoros lecsévélésű konfekcionálógép átalakítása KLAM8 működési elvű konfekcionálógéppé.

Konfekcionálógép felújítás

Viktoria

Feladat kezdete: 2009 12.01 Befejezve 2010,03,01
 
A múlt század 70-es éveiben készült tasakkonfekcionálógép gazdát cserélt.Az új tulajdonos a munkába állítás előtt egy teljes felújítás mellett döntött.Elképzelése szerint ezen a gépen 350x500x002-es viztiszta tasak fog készülni. Ezért erre a feladatra kell a gépet optimalizálni.
 

Printex 400 rollos konfekcionálógép felújítás

Mechanikus felújítás

A feladat egy használt rollos konfekcionálógép mechanikájának a  rendbetétele. Alkalmassá kellett tenni a nagyszemetes kukazsák feldolgozására. A mérete : 330x2x160x1200x20um
A gépet évek  óta már mi próbáljuk életben tartani.Már a harmadik tulajdonosánál teljesít szolgálatot Magyarországon.A gép már elmúlt 25 éves is. Az elektronikáját már lecseréltük, de a mechanika mára teljesen leamorttizálódott. Itt volt az ideje a felújításnak.