Símítózár, húzózár

 
Korlátlan lehetőségek
Cégünk gyártási technikája eltér másokétól. Ugyanis esetünkben a zár és a tasak anyaga külön technológiával készül, így a zárat az egyéni igényekhez lehet igazítani. Más technológiák esetében a zár és a tasak anyaga megegyezik, tehát a tasak rendelkezik a zár korlátaival.
 
Az egyediség gyönyörködtet
A simítózáras tasak felülete nyomdázható, s az így készülő termékek egyedivé tehetők ezáltal. Ezzel a technikával nem csak jó minőségű simítózáras tasakokat, hanem reklámfelületeket is létrehozhatunk, melyek az újrazárhatóság miatt nem kerülnek azonnal a kukába.
 
 A méret nem akadály
 A zár formája és mérete a zárási feladathoz illeszthető, így választható a különböző szélességi méret, záródó elemszám és a zárméret is. Egyedi igény esetén speciális zár is gyártható, mellyel a simítózárak felhasználási lehetőségei nagyban kibővíthetőek.
 
Különleges kivitelezés
 A zár a tasak szájától a tasak aljáig bárhová elhelyezhető, attól függően, hogy milyen tasaktöltési módot kívánunk választani. Ezzel az egyedi megoldással olyan ötletek is kivitelezésre kerülhetnek, melyek hazánkban korábban elképzelhetetlenek voltak.
 
Zsebben a megoldás
 A mi kivitelezési módszerünk mindig az egyéni igényeket tartja szem előtt. Éppen ezért lehetőséget nyújt rá, hogy több tasakot egybe lehessen forrasztani, vagy zárható zsebeket lehessen kialakítani rájuk, ezzel is kibővítve a lehetőségek tárházát.
 
Egyéni igények előtérben
A tasak falának vastagsága bármekkora lehet, a péksüteményes tasak vastagságtól az agrár­fólia vastagságig szinte bármi felhasználható. Számunkra a legfontosabb, hogy minden ügyfelünk igényinek megfelelő megoldással szolgálhassunk.
 
Kötöttségek nélkül
A tasak mérete szabadon meghatározható annak függvényében, hogy mire van szüksége ügyfelünknek. Mivel nincsenek méretlépcsők, így nem számít, hogy gombokat vagy éppen kutyaeledelt szeretnének tárolni az elkészült tasakokban, nálunk nincs lehetetlen!
 
Merj nagyoT álmodni!
A fólia anyagának egyetlen tényező szab korlátot, méghozzá, hogy polietilént hozzá lehessen ragasztani. Ilyen például a kasírozott fólia, papír fólia, nyomdázott felületű fólia, metalizált fólia, lyukasztott fólia. Számtalan elképzelés megvalósítható technikánk segítségével.
 
Színes megoldások
A zár színe bármilyen lehet, ezáltal megjelölhető melyik tasakban mi található. Ez remek lehetőséget nyújt arra, hogy különböző dolgokat rendszerezzünk a tasakok segítségével, legyen szó irodai aktákról, ékszerekről vagy éppen csavarokról.
 

https://www.facebook.com/5min.crafts/videos/1136432676499316/

Símítózáras tasak

Símítózáras tasak

Vállalunk tasak gyártást, tasak bérgyártást ,símítózáras kivitelben.
 

Irányár:

  • Hozott síkfólia a taskhoz, a szükséglet szerint (vagy mi is be tudjuk szerezni az alapanyagot)
  • Símítózár: 16 Ft/m
  • Hegesztés: 1,7 Ft/db
  • Nagyobb mennyiség esetén  egyedi árat tudunk adni. ( 20.000 m feletti zár felhasználása esetén )
 
Bővebben:simitozar.hu

ZIPIMB-1 Tasak símítózár

ZIPIMB-1 Tasak símítózár

Egységár: 16  Ft  / m +Áfa
 
Natúr, és színes kivitelben.
 
 

ZIPIMB-3  Zsák símítózár - Készlethiány!

ZIPIMB-3 Zsák símítózár - Készlethiány!

Ára: 39 Ft+áfa bruttó 50 Ft

 
Tisztelt Megrendelők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy határozatlan ideig az adott típusú simítózárból nem tudunk rendelést teljesíteni.
A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!
 
Egységár: Ft+Áfa/m
 
Bővebben: simitozar.hu